مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: تمامی افراد می توانند با همراه داشتن کارت ملی و مراجعه به داروخانه های دولتی و ثبت مشخصات توسط داروخانه در سامانه تیتک واکسن آنفولانزای چهار ظرفیتی تهیه کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با اشاره به اینکه واکسن نوترکیب ایرانی کرونا تا اسفند ماه سال جاری وارد مرحله انسانی می شود، گفت: این محصول فناورانه درحال طی کردن مراحل حیوانی است و تاکنون توفیقات خوبی هم داشته است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: احتمالا اولین واکسن های کرونا که به ایران می رسد از مسیر خرید مستقیم از یک کشور خارجی است، بعد از آن سهمیه ایران از سبد کوواکس می رسد، سپس تولید مشترک انستیتو پاستور ایران با یک شرکت کوبایی است و پس از آن واکسن ایرانی تامین می شود.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ایران به اهمیت دستاوردهای تولید واکسن بومی کرونا توسط جوانان متخصص ایرانی اشاره کرد و گفت: با تولید این واکسن، ایران در ردیف ۱۰ کشور تولید کننده واکسن کرونا قرار گرفت.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: در چند روز آینده انواع فناوریهای ساخت واکسن کرونا با پلتفرمهای دیگری را که تولید داخلی و ملی است، رونمایی میکنیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در مراسم آغاز فاز مطالعه انسانی واکسن کرونای ایرانی گفت: علاوه بر این واکسن، ۶ مسیر دیگر را برای تولید واکسن کرونا دنبال میکنیم و این آمادگی را داریم که تا دو هفته آینده ماهانه ۱.۵ میلیون دوز واکسن کرونا تولید کنیم.
رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به جزئیات تامین واکسن از طریق سبد کووکس، تولید مشترک و تولید داخلی، گفت: در حال حاضر کارآزمایی بالینی فاز یک واکسنِ تولید مشترک با یکی از کشورها، تمام شده است و با نظارت انستیتو پاستور کارآزمایی بالینی فاز دوم در حال انجام است و در صورت اطمینان به ایمنی و کارایی واکسن، فاز سوم مطالعه بالینی که کم خطرترین فاز است، ...
مدیر دارو و فرآوردههای بیولوژیک دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به آخرین اقدامات صورت گرفته در کشور برای تولید واکسن کووید ۱۹ گفت: مطالعات و آزمایشهای پیش بالینی این واکسن به پایان رسیده و وارد فاز اول بالینی شده است.
برنامه مهارت آزمایی دوره ای شبکه آزمایشگاه های کووید-19 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، از امروز توسط آزمایشگاه مرجع کشوری کووید-19 در انستیتو پاستور ایران آغاز می شود.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به الزام همه داروخانهها در سراسر کشور به ثبت انسولین قلمی در سامانه تیتک گفت: با اجرای این روش دارو به دست مصرف کنندگان واقعی می رسد و از کمبود آن جلوگیری میکند.
رئیس مرکز اطلاعرسانی ستاد اجرایی فرمان امام گفت: تنها در مدت سه روز از آغاز ثبتنام برای انجام تست انسانی واکسن جدید کرونا بیش از ۲۷ هزار نفر برای این کار داوطلب شدند.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: واکسن ایرانی کرونا به زودی وارد مرحله آزمایش انسانی. سازمان غذا و دارو اجازه ورود به کارآزمایی بالینی این محصول را صادر کرده و کد اخلاق آن هم اخذ شده، به عبارتی همه مقدمات برای ورود به مرحله انسانی این محصول فراهم است.